botonera portada art

 

 

Visualització de contingut web

Abono temporal gratuito

 

 

Abonament Temporal Jove gratuït – Si ja ho tens, l'ampliació de la gratuïtat

fins al 30 de juny de 2024 s'actualitza realizant una recàrrega en

les màquines automàtiques de venda de títols, o bé en l'APP SUMAJoven disponible en Play Store.

Si no, sol·licita cita prèvia.

 

SUMAJoven

CONDICIONS I CITA PRÈVIA

 

 

AVíS

ABONAMENT GRATUïT - JOVES 30 -

Es recorda a les persones titulars de l'abonament gratuït JOVES 30 que este només pot ser usat per menors de 31 anys i que, en complir esta edat, es perd el dret a viatjar amb este títol de transport.

Per tant, quan la persona titular supere l'edat màxima de 30 anys, es procedirà a desactivar la targeta corresponent o bé a la seua retirada per part del personal d'inspecció i intervenció, en virtut del que es disposa en el Decret llei 14/2023, de 19 de desembre del Consell (DOGV Núm. 9751 de 22.12.2023) pel qual es prorroguen les mesures de gratuïtat per a menors de 31 dels títols de coordinació SUMA Temporalitat, per a l'ús dels servicis de transport fins al 30 de juny de 2024.

En conseqüència, les persones que hagen arribat a l'edat de 31 anys i accedisquen als servicis de transport metropolità de València portant l'abonament gratuït JOVES 30 com a títol de transport, seran considerades mancats de títol de transport vàlid i podran ser sancionades aplicant les normatives establides a este efecte en cada operadora de transport.